29.5.2015

Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu?

Sijoitus jaettu 37. Jaettu libero. Viimeinen.

Ei mennyt ihan niin kuin oli tarkoitus nuo viikkokisat eilen. Hyvä keli, hyvät fiilikset ja tavoitteena kauden kärkitulos, ehkä jopa ennätyksen hätyyttely. Tuli kylmää kyytiä.

Lyhyesti, heitin +20. Ei se ole kuin kaksi huonompi kuin aiempi pohjanoteeraus, mutta ensimmäistä kertaa mentiin kolmannelle kymmenelle tänä vuonna, ja se synkistää jollain tasolla. Ja se viimeinen sija - vähän se tuntuu pahalta olla listan pohjalla.

Mutta, lähdetäämpäs purkamaan. Avaus tällä kertaa väylältä neljä. Ihan ok, vaikka nelonen onkin toinen niistä miulle vaikeista väylistä. Käyn läpi lähinnä avaukset ja lopuksi sitten yleisellä tasolla.

4. Avaus MD2:lla ei kääntänyt yli ja metässä oltiin. Upsia ja neppailua korille. Tupla.
5. Ultrium Laseri jälleen kerran antsassa metikköön. Jatko ei onnistunut ja Bogey.
6. Basic Laseri kääntää yli nätisti, mutta heitto on matala. Jatko jää pitkälle putille, jonka missaan yli. Pitkä paluuputti kuitenkin sisään. Bogey.
7. P1 oikeaan hermopuuhun ja lepikkoon. Kahdella jatkoheitolla pitkälle putille joka ohi. Tupla.
8. Täydellinen avaus P1:llä pariin-kolmeen metriin. Putti yläpantaan...! Par.
9. Hysseflippiyritys MD2:lla lipsahtaa vasemmalle. Paluu väylälle nepillä jää metsän puolelle ja töttöröö, tripla.
10. Avaus Laserilla ihan liian korkea ja metsään. Hysseviritelmä kuusen taakse ja neppi korille. Bogey
11. Laseri lipsahtaa liikaa oikealle mutta väistelee reunapuut ja väylälle. Jatko korin alle. Par.
12. Rhyno lähtee kovaa ja matalana nätissä sweep-hyssessä. Jyrkänne oikealla pitkä putti sisään. Birdie.
13. Basic Midari kääntää odotetusti yli, mutta ei jaksa enää feidata. Jää metsän reunaan kivikkoon. Neppi alle ja par. Jatkossa tähän sitten Premium Midaria - mukavasti kulunut jo tuo Basic.
14. Avaus "seiftisti väylään Midarilla"... vasuriin. sieltä neppaillaan, kolistellaan, rollaillaan ja ohiputataan tripla.
15. Ultrium Laseri lähteen pienessä hyssessä ja vasemmalle. Melkein 16:n korille. Upsilla väylälle, lähäri puita hipoen liikaa vasuriin. Neppi alle ja Tupla
16. P1 nätisti väylää pitkin korin tuntumaan. Pirkku.
17. Avaus Laserilla liian korkea ja painuu puukujan suojiin vasemmalle. Jatko lipsahtaa käsistä vasemmalle, Midarilla foreneppi on napakka mutta liitää yli korista. Pitkä kuolonputti kuitenkin sisään. Bogey.
18. Avaus TAAS liian korkea ja kuolee oikean puolen lehvistöihin pudoten keskelle väylää. Jatko Basic Midarilla vasemmalle puihin. Miten? En tiedä. Hyssejatko oli liian lyhyt mutta portilla. Neppi ja tupla. Tässä kohtaa teki mieli huutaa.
1. Vielä joutuu hakemaan Titanilla avaamista tähän. Pikkuinen hysse lähtee nätisti, mutta aavistuksen liian vasemmalle ja haukkaa sisämutkaan. Jatko Titanilla forenepillä sivuovesta korin alle. Par.
2. Nätti avaus vasempaan puukujaan Titanilla. Sitten kävi jotain. Ja jotain lisää. Ja puu. Ja tupla.
3. Kunhan tästä pelaa parin niin vain sivutaan kauden huonointa. Niin varmaan. Avaus Midarilla TAAS TAIVAALLE ja metsään. Jatko urheasti foreantsalla mutta toiselle puolelle. Jatko neppinä pitkälle putille joka ei uppoa. Tupla, kiekot kassiin ja mieli mustana odottelemaan palkintojenjakoa.

Mitäs ihmettä? Kaksi pirkkua ja +20? Noh, aina ei voi voittaa ja kehnoja käy kaikille. Kroppa ei ollut ihan täysillä valoilla mukana, ja se näkyi draivissa. En saanut heittoa pidettyä matalana ja Myllymäessä se on tulokselle myrkkyä.

WDG:n oma bagtag-challenge alkoi. Tagit jaettiin kisan päätteeksi... tulosten mukaisessa järjestyksessä. Noh, yksi suunta. Tässäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti