17.5.2015

Kuraiset viikkokisat

Sainpas itteä niskasta kiinni ja kävin nyt sitten viimein niissä viikkokisoissa. VIime torstai oli kelin puolesta vähän siinä ja tässä, vuoroin satoi ja vuoroin paistoi. Myllymäki on kurainen, sehän nyt on tähän aikaan vuodesta selvä, mutta sadekeli on toinen juttu.

Lähtiessä kotoa paistoi vielä aurinko, puolen välin kohdalla tuli vettä kuin aisaa. Grreat! EN kuitenkaan antanut periksi, vaan otin kaikista välttämättömimmän taskukilkkeen (auton avaimet) mukaan ja jätin kaiken muun herkän autoon. Kaulukset ylös ja ihmettelemään.

Keskiviikkoiltana käytiin Lidlissä ostoksilla ja sieltä tarttui mukaan 12 euron juoksutakki, joka mainostekstien mukaan pitää tuulta ja hylkii vettä. Pääsi siis riepu tositoimiin heti kättelyssä. Jännä takki, mahtuu nyrkkiin ja ei paina mitään.

Siinä sitten pideltiin sadetta kopin alla kunnes aloitettiin poolijaoilla. 27 pelaajaa oli paikalla, 3 hengen pooleissa pelattiin. Itselle sattui seuraksi Larry ja Iiro, joista ensimmäinen voitti lopulta koko kisat. Miulla pyöri kansio laukussa ja opettelin kirjaamaan tuloksia. Aloitusväylä oli 14 - murheenkryyni. Sade alkoi heikkenemään pikkuhiljaa ja takki toimi hyvin - yhdellä pompsahduksella vesi ropisi takin pinnalta pois ja mies kesti kuivana. En kaikkia väyliä muista ihan varmuudella, mutta miun mielestä homma meni näin:14. Avaus Basic Laserilla vasemmalle, neppi väylään, Titan-fore lipsahti oikealle metään, putti korille ja tuplabogi (juokseva +2)
15. Avaus Basic Laserilla rinteeseen vasemmalle, putterilähäri jää kuusen alle, neppi korille ja bogi. (+3)
16. Avaus lipsahti oikealle puuhun, hermostuksissaan lähäri pienessä hyssessä mihin sattuu vasemmalle ja pahasta paikasta ei uskaltanut muuta kun nepata alle (+4)
17. Alkoi kädet ja kiekot kuivamaan. Basic Laseri käänsi yli ja jympsähti maahan oikealla olevien puiden taakse. Jatkoheitto uskomaton MD2-antsa korikummun alle ja putti sisään. (+4)
18. Napakka avaus Ultrium Laserilla osuu roikkuvaan puuhun ja putoaa puoleenväliin väylää. Kurasta yritän pienen vauhdin kanssa suoraan korille Basic Midarilla. Heitto lentää varmaan 10m korin taakse nätillä linjalla ja mies puolittain perseelleen kuraan. Käsipesu ojassa ja märällä kannikalla paluuputti alle ja bogi (+5)
1. Avaus Titanilla pienessä hyssessä lipaisee sisämutkan puita ja kuolee siihen. Neppi alle ja par (+5)
2. Avaus Titanilla ihan liian matala ja ei kanna edes mutkaan. Tästä mentiin puukujaa vasemmalle ja oikealle muutamaan otteeseen ja tupla korttiin (+7)
3. Avaus Basic Laserilla kääntää yli liikaa ja avaus ikävässä paikassa väylän reunamilla. Antsayritys käy väylällä ja palaa oikealle. Neppi alle ja bogi (+8)
4. Avaus D-MD2:lla ei jaksa kääntää yli mutta päätyy "oikealle puolelle" kuusiaitaa. Neppi ja nosto (+8)
5. Kämmenavaus Ultrium Laserilla lähtee pienessä antsassa ja mettään menee. Järkevä ratkaisu ja neppi väylään. Yritän Rhynoforea korille mutta suorana menee. Putti ohi (+10)
6. Rypemisväylä. Antsa-avaus karkaa Basic Laserilla vasemmalle (tätä täytyy oikeasti treenata). Puita kopistellen ja häpeästä punaisena neljäs heitto ohi muiden avauksista. Triplabogi lopulta. (+13).
7. Neppi alamäkeen lähtee lussuna ja hyssessä. Menee portista mutta feidaa nopeasti. Neppi korille ja par (+13)
8. Avaus näyttää nätiltä, mutta jäi liian kauas korista ollakseen mukava putata jyrkännettä vasten. Par. (+13)
9. Päivän nätein avaus, melkein. D-MD2 tekee just niinkuin pyysin ja flippaa keskellä väylää suoraksi, kelaa vauhtia alamäkeen ja lähtee kääntämään loivasti yli. Suunta on täydellinen ja koria kohti mutta nappaa sisämutkassa puuhun ja sukeltaa oikealle. Neppi parin puun takaa korin alle ja par. (+13)
10. Avaus Ultrium Laserilla lähtee napsun verran vasemmalle ja kuolee kallion alle puihin. Yritän Titanforea korille, mutta kättä puuttuu ja Titan feidaa ajoissa. Neppi alle ja bogi (+14)
11. Hyvä avaus Ultrium Laserilla (käänsi jopa vähän yli) väylälle, putille ei jakoa joten neppi ja par (+14)
12. Rhynolla hysseavaus lähtee korkeana ja feidaa jyrkänteen reunalle 10m korista. Neppi korin alle ja par (+14)
13. Avaus Basic Midarilla lähtee vasemmalle eikä käännä yli sitä vähääkään. Vasemmalta puiden seasta löytyy jonkinlainen reitti ja D-MD2 liitää pitkälle haaraputille. Ohi ja bogi. (+15)

Lopputulos siis +15, joka on vain viisi heittoa omasta ennätyksestä Myllymäessä ja kaksi kauden parhaasta. Ei paha. Omalla suorituksella irtosi sija 21/27 ja viikkokisajää on murrettu. Parin viikon päästä taas paremmin. Ylipäätään jäi hieno fiilis kisailuista. Ens kerralla ei jännitä sitä vähääkään.

Ens sunnuntaina Tuplabogey Tour -arkkivihollinen, Tero saapuu Lappeenrantaan. Kisakuntoa mitataan Myllymäessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti