12.5.2015

Tuplabogey Tour 2015

If it's worth doing, it's worth overdoing.


Kirjoittelin aiemmin suunnitelmasta lähteä pariksi päivää serkkupojan kanssa kiertämään fribaratoja Lahti-Riihimäki-Karkkila-Helsinki-Hyvinkää -alueelle. Tässä pikkuhiljaa alkaa kesä lähestymään ja reissukin alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan jonkinlaiseen kuosiin.

Alunperin suunnittelimme että matkaan otetaan jonkinlainen reissukansio, jossa olisi ratakarttoja ja osoitteita tallessa helppoon navigointiin radoilla ja maanteillä. Tämä ajatus kasvoi ja tällä hetkellä löydetyssä samettipintaisessa ja tajuttoman rumassa A5-kansiossa on tarkoitus pitää tuloskortteja, kokonaistulosliuskaa, ratakarttoja ja muuta tarpeellista. Voittajalle jää ruma nippu muistoja ja häviäjän ostama kiekkopalkinto.

 Ja eihän se olisi kunnollinen reissu ilman nimeä ja logoa. Tuplabogey Tour kuvastanee touhua oikein hyvin ja logo on ennakkovisualisointi siitä miten nimi näkyy käytännössä. Siis toki - valokuvat ovat muistoja ja kännykällä saa hienot tuloskortit. Nyt päätettiin kuitenkin mennä asenteella ihan loppuun asti. Eli: jos noilla kuvassa näkyvillä päivämäärillä törmäätte vaikkapa jonkun auton takalasissa Tuplabogey Tourin A3-printtiin, saa morjestaa! Samoin jos tuo kansionhirvitys osuu silmään, saa tulla nykimään hihasta! Ratajoukko on sama kuin viimeksikin: perjantaina Mukkula - Orimattila - Riutta - Ykslammi ja lauantaina Karkkila - Ristikivi - Keinukallio - Sahanmäki (Hyvinkää DGP) - Nummenmäki. Villikorttiratoja löytyy muutamia matkan varrelta. Kartta löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti