25.5.2015

Ajovuoroa jakoon

Tuplabogey Tour 2015 - Pre Qualifier Extravaganza vietettiin viime sunnuntaina. Tero ajeli Lappeenrantaan ja aamukahvien jälkeen lähdettiin ottamaan miehestä (tai radasta) mittaa Myllymäkeen. Panokseksi (ja koska liittyi osaltaan aiheeseen) asetettiin ensimmäinen ajovuoro kesän reissulle: Kouvola - Lahti. Muut ajovuorot sovitusti määräytyvätkin aina kierroksen mukaan, mutta nyt ensimmäisellekin saataisiin selvyys.

Lähteissä rippi hitusen vettä isoina pisaroina, mutta isointa roolia luonnon puolelta näytteli puuskainen tuuli. Ei paha tuuli, mutta vaikutti. Rata itsessään oli tuttuun tapaan kurainen, mutta selkeästi kesä tekee tuloaan ja kuivaminen on kovastikin vauhdissa.

Ykköstiillä arvoimme heittovuorot ja allekirjoittanut avasi Titan-hyssen reippaasti vasemmalle metsään. Mahdollisuus oli ottaa ekan väylän mulligan, mutta kiekolla käydessä päätin jättää mulliganin ottamatta. Ekan väylän tulos par; molemmilta. Kuumottavaa. 2:lla malliavaus Titanilla jäi mutkaan ja ikävästi vähän puukujien väliin. Jatko Midarilla piti antsaa liian kauan ja metikössä oltiin taas. Sompaillen bogi korttiin. Tässä kohtaa siimaa tuli paljon, kun Tero avasi porttiin ja napsi lopulta lukua +3:n muodossa. Tämä johto pysyi loppuun asti.


En käy väyläkohtaisesti kierrosta nyt tässä läpi, mutta henkilökohtaisesti meni ihan ok. Sivusin kauden kärkitulosta ja kerran-pari taisin olla puttaamassa pirkkuakin. Ja 14:ltä puttasin harmittavasti nelimetrisen par-putin yläpantaan. Yhtään pirkkua ei tullut. pareja seitsemän ja tuplabogeja kaksi. Kokonaistulos +13 sivusi kauden parasta, ja vieläkin jäi vähän kaivelemaan - parempaankin pystyisi. Teron pitempi mutta leveämpi heitto ei metsäpilleillä toiminut ja hänellä kokonaistulos oli +23.Omaa teknistä kehittymistäkin oli kiva seurata. Yhtään - siis EI YHTÄÄN - en heittänyt tahattomasti korkealle tai nokka pystyssä. Tehoja tuntuu olevan ja Laserin kääntäminen yli alkaa olemaan hyppysissä. Lähäripeli oli timanttista, askelputilla pääsee pitkältäkin lähelle koria ja antsaa uskaltaa heittää kovempaakin. Hysseä Laserille niin lähäritkin lyhenee. Basic Laseri on nyt kulunut alivakaaksi, joten kutosväylälläkin voi hyvillä mielin heittää rystyä. Basic Midarikin alkaa näyttämääm kääntämisen merkkejä.

Putti sitä vastoin oli huonompaa kuin parilla viime kierroksella Puolitoista viikkoa ilman kiekkoja näkyi ennen kaikkea siinä; osa puteista jäi lussuiksi ja lyhyiksi ja ylämäkiputeissa tuntuma oli hukassa. Ennen torstain viikkokisoja pitää ottaa kori pihalle ja puttailla vähän ruostetta pois kyynärpäästä.

Mutta: Tero ajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti