2.6.2015

Uudet putterit tositoimissa

Haastoin eilen Santerin WDG:n Bagtag-haasteella Sammonlahteen. Sovittiin, että pelataan kaksi kierrosta, yhteistulos määrää voittajan. Tasurissa tagit eivät vaihtaisi omistajaa, mutta henkinen voitto menisi sudden deathiin. Bagiin pakkasin uudet putterit, Spartat ja Jokerin, sekä Midarit. MD2:n jätin pois - nyt mentäisiin puhtaasti Prodiscuksella. Olin paikalla vähän ajoissa ja kerkesin availemaan ykkösväylää Ultrium Spartalla. Kolme avausta, kolme pirkkua. Sparta lensi samalla tavalla kuin P1, lähtee puhtaasti kädestä ja ennen kaikke tuntuu hyvältä ja tutulta. Taisin olla myyty.Kierros alkoi miun avauksella.

1. Ultrium Laseri nätisti pirkkuputille, mutta putti ketjuista ulos ja par. (0)
2. Basic Midari lyhyenä mutta keskelle väylää. putti korille ja par. (0)
3. Ultrium Sparta kovaa ja matalana kohti koria, putti sisään. (-1)
4. Premium midari pienessä hyssessä lähtee liian korkealle ja feidaa ajoissa. Neppi alle ja par (-1)
5. Premium Midari flättinä, mutta ujohkona, joten feidaa paikkaan, jossa korin levyinen puu peittää korin. Hysseroikkuputti kuitenkin sisään (-2)
6. Premium Jokeri forella liian metalana eikä feidi kerkeä purra. Neppi alle ja par (-2)
7. Toivotaan toivotaan -avaus Ultrium Spartalla keskellä väylää olevaan koivuun. Pusikosta foreneppi Jokerilla alle ja par (-2)
8. Jokerilla hysse feidaa aikaiseen. Neppi alle ja par (-2)
9. Premium Midari kapeaakin kapeammalla ässällä muutamaan metriin korista ja putti sisään (-3)Ekan kierroksen tulos bogeyfree -3, uusi ennätys plakkariin ja 9:lle ensimmäinen pirkko. Santeri heitti 0:n, joten kolmen heiton turvin toiselle kierrokselle. Alkoi jännittämään tai väsymään, ja sehän näkyi tuloksessa.

1. Avaus Ultroiun Spartalla  lipsahti oikealle, mutta pääsi sellaiseen paikkaan että neppi korin alle onnistui. (0)
2. Basic midari lipsahti jälleen oikealle ja osui puuhun, mutta Jokeriforella neppi korin alle (0)
3. Ultrium Sparta hieman korkeampana kuin viimeksi ja tasan väylän keskilinjaa. Kiekko feidaa kuitenkin ohi pömpelistä ja pitkä putti ohi. (0)
4. Premium Midari neljäsosamatkan kohdille oikealle puuhun. Ultrium Spartalla loput korin alle. (0)
5. Basic Midari samaan paikkaan kuin viime kierroksella. Samanlainen hysseroikotus puun taakse sisään (-1)

Sitten alkoi tapahtua...

6. Jokerifore vasemmalle puuhun. Jatko Basic Spartalla periaatteessa suora neppi ylämäkeen, mutta kesken vedon nuppi kirkuu, että "Mitäs jos antsaa ?!?" Suunta oli antsalinjan mukainen, kiekko flätti. Neppi alle ja bogey. Huhheijaa... (0)
7. Ultrium Sparta ensimmäisiin puihin. Sain vielä jatkon korin alle (0)
8. Avaus muuten nätti mutta Jokeri ottaa ison skipin pusikkoon. Jatko kuoli johonkin ja parputti ylärautaan. Ei jaksa muistaa. (+1). Ennen viimeistä väylää tilanne tasan.
9. Avaus Premium Midari-forella ujo ja feidaa metsään. Santeri samoilla paikoilla ja neppaa korin alle. Oli pakko yrittää ahdasta haaraputtia sisään jos mieli voittaa. Putti osuu oksiin ja kuolee. Parputti yläpantaan ja bogey (+2)Santeri vei toisen kierroksen neljän heiton turvin ja koko kisan yhdellä heitolla. Harmittaako? Toki, tuollainen ykköskierros hautautui toisen kierroksen tupelointeihin - liian helppoja virheitä. Ei kuitenkaan hatrmita paljoa; Prodiscus-bägi alkaa olemaan valmis. Enää pitäisi uskaltaa jättää MD2 pois niin vaihto olisi valmis. Jotain pitäisi tuuleen vielä kehittää. Ehkä Rocket, joka vastikään sai PDGA-hyväksynnän? Lisäksi laukku olisi tarkoitus vaihtaa reppuun tässä jossain vaiheessa. Isoja sijoituksia, mutta pahaa sanaa Prodiscuksen 20+ -repusta en ole kuullut. Käyttääkö teistä joku sitä? Onksehyvä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti