19.1.2014

Siinähän tämä

Pakkanen on pysytellyt nyt jo viikon verran tuolla 15 asteen hujakoilla ja luntakin on saatu sen verran, että kiekkojen ulkoiluttaminen on jäänyt tekemättä. Oman "kunnon" ylläpito on tällä hetkellä pyyhkeen ja aiemmin esitellyt puttituolin varassa.

En muuten ole enää viritellyt noita raheja "koriksi". Se lastulevyrungon reuna on niin mahottoman terävä, että kiekko ottaa turhan paljon osumaa. Tuoliin siis. Jonkinlainen luotto omaan puttiin alkaa löytymään, välillä menee railakasti tuolistakin ohi, mutta suurimmaksi osaksi tuppaavat pysymään käsinojien välissä. Ajatuspuolella olen pyrkinyt nimenomaan keskittymään siihen suoraan vetoon - kiekon linja on työnnön alusta irroitukseen suora, eikä kierrä mistään. Tällöin kiekon suunnassa on huomattavasti vähemmän hajontaa eikä ohituksia sivuilta pitäisi tulla paljoakaan.

Otteen puolella palasin takaisin tuohon "kaikkisormetlevälläänkiekonallapaitsietusormirimmillä" -otteeseen. Tuntui loppujenlopuksi luontevammalta eikä vaikuttanut putin laatuun. Pääosa kehityksestä oli siis siinä oman rutiinin luomisessa - siinä, että liikeradat vakioituvat. On se vaan nätti se kiekko kun se lentää sinne minne yrittää.

Kiekko-ostoksia ei ole ollut, joskin listaa on laadittu. S-MD2 Fiend on se todennäköisin midariostos ja heittoputteriksi C- tai S-P1. Kiirettä ei ole, koska heittämään ei pääse. Villejä kortteja / vaihtoehtoja löytyy sitten MVP:n Anode ja Axis -kiekoista, mutta jos hypistelemään en pääse, niin Discmanialla mennään.

Eipähän tässä, sisäreenaus siis jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti