10.2.2014

Tukiryhmä auttaa aina

Eipä ole jokuseen toviin kirjoiteltu. Syynä tähän on lähinnä se, että ei ole liiemmin ilmaantunut paljoa kirjoitettavaa. Parempihan se on kirjoitella harvemmin aiheesta kuin joka toinen päivä silkkaa kuraa...?

Mutta niin, miulla on ollut tässä pyhähkönä tavoitteena saattaa bagin sisältö sellaiseen kuntoon, että ihan heti ei tarvittis olla ostelemassa lisää kiekkoja. Tähän mennessä laukusta puuttui vielä heittoputteri (mielellään kestävää muovia), samalla muotilla oleva putteri sekä kestävämuovinen midari.

Putteriosastolla päänvaivaa aiheuttanut griplock mörköili lumentulon jälkeen takaraivossa - päätöksiä ja kiekkotilauksia ei vaan uskaltanut tehdä kun heittämään ei päässyt. Discmanian P1 oli kiekkona tuttu, mutta griplock on tosiaan aiheuttanut päänvaivaa. Vaihtoehtona olisi Latitude 64:n Pure, josta heittokokemusta ei ollut, pari kertaa Hongkong -kaupassa hypistelty tosin. Se kun kuulemma olisi matalampi ja griplockin riski olisi täten pienempi... Midaripuolella linja oli melko selkeä - Dicmanian MD2 -kiekko menisi tilaukseen C- tai S-linella, jokerina kuitenkin MVP:n Axis.

Avuksi ongelmiin riensi työpaikan frisbeegolf-kolleegio. Herra T. toi hiplailtavaksi (tais siinä pari puttiakin tulla heitettyä kahvikuppi käsissä) käyttämänsä Puret ja verrokiksi vielä saman valmistajan Spiken, joka olisi Purea vieläkin matalampi. Muovejakin oli tassussa useampi. Hyvältä tuntuivat. Seuraavalla viikolla (oli siis viime viikko) käytiin kahvitauon aikana heittämässä työpaikan liikuntasalissa Herra H.:n Discmanian P1 ja P2 -puttereita eri muoveilla, mukana oli myös yksi Aviar Innovalta ja Herra J.. Heittelyn aikana pääsin vähän potkimaan tuota edellä mainittua mörköä nurin - ensimmäinen heitto jäi selkeään griplockiin, jonka jälkeen kaikki heitot pysyivät niin sanotusti sektorilla. Jopa heikko kämmenheitto toimi puttereilla hyvin pientä väpätystä ja kiekon ylös vievää lentorataa huomioimatta oikein hyvin. Jäi hyvä fiilis. Samalla juteltiin midareista.

Tarinan opetus? Jos askarruttaa, etsi kanssaihmisiä ja kysy. Oma työyhteisö käsittää varmaan kymmenen frisbeegolfaajaa ja täytyy kyllä sanoa, että se tuki mitä heiltä saa ja on saanut on jotain aivan käsittämätöntä. Kiekot on nyt tilattu - katsotaan niitä sitten lisää kun ne tulevat. Saadaan niitä kuviakin...


Long time, no posts. Well, haven't had much to write about; but I tend to think that occasional "proper" post is better than blog full of nonsense. This post is basically about the final forming of my bag (mainly the durable putter and midrange). With my current putter - P1 - I've had the tendency of getting griplocks, so switching to shallower molds (like Latitude 64's Pure) has been an option. However, I COULD alway learn to throw the putter I've had actual experience with - the putting itself feels good with it and I'd like to throw with the ame mold I putt with.

Luckily I have awesome disc golf support group at my work - Mr. T. brought his Pures (ans a Spike) for testing and Mr. H brought his P1's and P2's alongside Mr. J. and one coffee break of intense throwing in the workplace's sports hall. Long story short - now I've made up my mind and I ordered my bag-completing (at least for now) discs today.

The lesson? If you have discgolfers around and questions to ask. Ask them!

More about the ordered discs later when they arrive. Pics included, naturally.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti