14.2.2014

Kiekot on, nyt pittäis heittämään vielä opetella


Powergripin ja Postin pojat ja tytöt olivatkin nopeita. Maanantaina laitoin tilauksen vetämään jossain puolenpäivän korvilla. Kymmenen minuutin päästä paukahti sähköposti laatikkoon, missä sanottiin että matkalla ovat. Seuraavana päivänä viiden jälkeen kävin hakemassa paketin iltakävelyllä lähikaupan Smartpost-automaatista. Eipä tuo kai paljoa nopeammaksi voi enää mennä.

Jaa mitäkö tilasin?

Eihän tuo tilaus iso ole, kolme kiekkoa, mutta nuo täydentävät miun bagin sisällön sellaiseksi, että pitäis ainakin ensi kesä pärjätä - mielellään seuraavakin. Kaikki kiekotovat Discmanialta ja vasemmalta yläreunan kautta oikealle D-line P1, C-line P1 ja C-line MD2 (flat). D-P1 on lähinnä sitä varten, että jos ja kun tuo nykyinen D-P1 kuluu pahki treenatessa ja pelatessa niin seuraava löytyy jo valmiina käyttöön. Ja onhan tuosta hyötyä puttitreeneissä ja kentällä heitellessäkin. C-P1 tulee tästä eteenpäin toimittamaan miun heittoputterin virkaa. Tykkään P1:n suoruudesta ja C-linen kiekot kestävät osumaa ja paljon. C-MD2:n muovivalinta tehtiin myös kestävyyden kantilta. Ja jos nyt ihan esteettisiä näkökulmia mietitään niin onhan tuo C-line uskomattoman nätti muovi.

Tuo MD2 on muuten miun mielestä loistava kiekko. Istuu käteen ja tekee mitä käsketään. Se oli eka kiekko minkä omistin ja muita midareita ei ole tarvinnut miettiä (mitä nyt se Pro-D Buzzz mikä tuli joululahjaksi... ) tai kokeilla.
Mutta niin, nyt olisi kaikki olennainen laukkuun ostettu. Vaimolle sanoin, että tarpeelliset on tässä ja että jatkossa kiekko-ostokisia saa ja pitää kyseenalaistaa.


Ai niin! Luulisi muuten, että kolmen kiekon kuvaaminen sohvapöydällä on helppo juttu...



Ok, now my bag should be complete! Ordered three discs online on Monday and got them already on Tuesday evening! Big thanks to boys and girls working in both Powergrip and finnish post. Anyways, my new disc are all from Dicmania - P1 in D-line and C-line and MD2 in C-line. C-line was the plastic of choise for my throwing putter and midrange just because it's the most durable plastic and D-P1 is a reserve putter and bulk putter in practise sessions.

...I told my wife that the discs I need are here, and from now on she should question my efforts of buying more... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti