16.3.2014

Myllymäessä perjantaina

Alunperin oli tarkoitus lähteä Imatran Karhumäkeen lauantaina, mutta aikatauluongelmien takia käytiinkin vaimon ja tytön kanssa kiertämässä Myllymäen rata iltakävelyhengessä. Edelliskierroksen +34 ei kummitellut mielessä, rennoilla mielin pääsi kiertämään. Vaimolla oli kamera mukana, eli tähänkin tekstiin saa jotain katsottavaakin.


Lunta ei ollut radalla oikeastaan ollenkaan, jäätäkin todella harvassa. Kaikki tiipaikat olivat myös sulat. Ainut "ongelma" oli tuuli, joka sanalla sanoen oli välillä aivan älytön. Eihän se oikein ihmisen paikka ollut. Eikä fribaajankaan - kova tuuli tekee kiekolle hurjia temppuja, mutta kun kyseessä on tosiaan MyllyMÄKI niin taisteltavaa oli myös nousevien ja laskevien ilmavirtausten kanssa. Kiekkovalinnat tuntui toimivan verrattaen hyvin.


Edellisen postauksen videoharjoittelun tuotoksena avaus oli enemmän tai vähemmän sekaisin, mutta ei ehkä niin paljon kuin pelkäsin - jonkinlaista hajontaa heiton vaakasuunnassa oli, mutta (jos tuulen temppuilut jätetään huomiotta) korkeus tuntui olevan hyvä. Lähäripeli toimi jotenkuten, mutta putista oli tuntuma hukassa. Yleisesti ottaen par 3:n väylä heitettiin näin: Draivi (metsään), Lähäri (vähän turhan kauas), Putti (ala-/ylärautaan) ja Nosto. Bogia kortissa siis...

Lopputulos oli siis verrattaen mukava +20. Samoilla linjoilla siihen nähden mihin viime syksynä lopetettiin. En jaksa tuulen vaikutusta kunnolla ruveta analysoimaan, pari-kolme heittoa pois varmaan. Enemmin tuolla reenaamassa oltiin. Ja pääasia että oli mukavaa!

Tämä muuten jysähti ylärautaan.
Hyvä juttu - luottoa puttiin löytyy ainakin vähän!

I was going to go to Imatra to play this Saturday, but schedule slapped me across the face. So, combined walk-in-the woods / Disc golf trip to Myllymäki with my family it was, then! No snow, perfect teepads, next to no ice... but infernal wind! Mostly I was pleaed to see that I'm at leat at ame level as last autumn - managed to get +20. Putting needs work, though... and basically everything else, too...! But had fun, that's the most important thing!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti