30.3.2014

Koivusaaressa ex tempore


Tänään oli jännä päivä. Vaimon kanssa aamukahvien jälkeen tuumailtiin, että lähdetäänpäs pienelle kotiseutuajelulle! Oli sellaista puolivapaaehtoista asiaa Myllykoskelle ja siellä kun sattuu 9-väyläinen frisbeegolfratakin olemaan niin tuumasta toimeen.


Rata on rakennettu Koivusaareen puistoalueelle. Rata on kuvauksen mukaan aloittelijoille sopiva, mutta vesiesteet ja tajuton jano suorittaa tekevät tuosta aika mielenkiintoisen kokemuksen. Ja eihän siinä, rennoin mielin nakkelemaan - tulos tosin tuli otettua ylös. Keli oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja tuuli hieman. Ilman takkia pärjäsi hyvin.
Muutoin peli tuntui kulkevan mukavasti... paitti että ykkösellä otin jokseenkin perinteisen tuplabogeyn. En ihan oikeasti tiedä, mikä siinä on. Tai tiedänpäs - ensimmäinen heitto lämmittelemättä lepikkoon oikealle, siitä vaikea lähestyminen oman putin ulkopuolelle josta yliyrittämisellä ensin ohi ja sitten paluuputti alarautaan. Ja väylällä pituutta 54 metriä!

Siitäpä lähdettiin kursimaan eroa kiinni. Draivi oli hakusessa, kiekot painuivat heittolinjasta oikealle, mutta neljä seuraavaa väylää paukkuivat parille. Kutosella juurikin siellä oikealla oli vettä, jota varoessa oikealle kääntävällä väylällä kiekkoon liian vähän antsaa avaukseen ja bogi korttiin. Seiskalta omalla mittapuulla hyvä lähestyminen ja hieno putti pirkkuun, seiskalta puuhun kopsahtaneesta avauksesta huolimatta par ja ysiltä toinen pirkku. Ylipäätään jäi hyvä fiilis - putti toimi oikein kivasti tänään.

Märkäähän tuolla radalla oli. Etenkin korien aluset olivat silkkaa kuravelliä, joissa lenkkarit jalassa meinas alkaa hirvittämään. Nippanappa kuivin jaloin kotio. Maisemat olivat mukavan keväiset! Huomenna siis Myllymäkeen - jos vaikka ei otettais tuplabogey:a ykköseltä...


Made an ex tempore visit to a completely new course for me - Koivusaari DGP in Myllykoski, Kouvola. A 9-hole park-like course with some water hazards is tailored for less expierenced players, but offer some challenge as well. Nice and relaxing place, especially with this weather - sun was shining and it was +6 degrees.

Some stupid mistakes and beatufilul birdies later I ended up getting a +1 for the course.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti