14.8.2014

Töihinpaluu näkyy ja tuntuu

Kohta tulee kaksi viikkoa täyteen siitä kun kesäloma loppui ja palasin takaisin työmaalle. Tuona aikana on tullut yhteensä kaksi kertaa paiskottua kiekkoa. Toinen kerta oli tuo aiemman postauksen Myllymäen keikka Heikin kanssa ja toinen oli viime lauantaina, kun kävin Imatralla heittämässä ensimmäistä kertaa Mikonpuiston radan. Nyt siis kaikki lähiseutujen radat on vähintään kertaalleen koettu ja heitetty!


Mikonpuisto on siisti rata. yhdeksän väylää ja paljon mahdollisuuksia. Suoraa, mutkaa, ylös ja alas - kaikkea löytyy. Lyhyin väylä (ensimmäinen on 45 metriä ja pisin (yhdeksäs) 126. Halusin heittää radan hyvin ja huolella läpi, mutta jokin herpaannutti keskittymistä ja suoritustaso ei ehkä ollut ihan sitä mitä piti. Antakaahan kun kertaan:

Väylä 1 oli 45-metrinen, tasainen lyhyt suora. Oikealla ei tilaa muistaakseni ollut. Kierroksen ainoa birdie tuli tästä, kun tööttäsin C-P1:n pikkaisen pitkäksi mutta paluuputin sisään.

#1

Kakkosväylä on oikealle kääntävä lyhyehkö ylämäkiväylä. Hain Bansheella napakkaa hysseforea suoraan korille, mutta (ei sinällään yllättävästi, samaa ollut rystylläkin) hyssekulma sai kiekon irtoamaan kädestä ennen aikojaan. Oikealle puuhun. Jatkopaikka käytännössä samanlainen kämmenfore, mutta lopputulos tasan sama. Neppi alle ja bogey.

Tyylinäyte kakkosen avauksesta
 Kolmosväylä on suorastaan mehukas suora, jossa pientä puusuojaa korin ympärillä. C-MD2 oikeaa laitaa pitkin ja korin alle oli idea, mutta pikkaisen meni liian oikealle. Puusta pusu ja vasemmalle pöpelikköön. Forerollerilla pääsin lähemmäs koria, mutta jälleen neppi alle ja bogey.

Kyllä tää välillä ihan frisbeegolfilta näyttää
 Nelonen on yksi radan kolmesta pitkästä väylästä. Yrityksenä kova ja matala riuhtaisu suoraan väylään Teebirdillä, mutta aivoissa sanoi naks ja kiekko taivaille. Onneksi ei feidannut ihan kolmosväylän puolelle mutta pöpelikössä oltiin taas. Jatkona yritin peukku-upsia edessä olevan puun oikealta puolelta mutta puuhun jysähti. Lähäri C-P1:llä lähti pienessä hyssessä ja päätyi puttimatkan ulkopuolelle. Neppi alle ja harmillinen tupla korttiin.

Vitonen on alamäkeen heitettävä vasemmalle kaartava väylä. Hain suoralla vedolla C-MD2:lla feidiä korille, mutta heitossa oli hitunen antsakulmaa (tai irroitus oli epäpuhdas ja OAT käänsi, ei voi enään muistaa) ja kiekko liiteli ulkomutkaan. Linja oli hyvä ja kiekon feidi olisi ollut juuri passeli, mutta ulkolaita otti omansa ja kuusen alta neppaistiin putteri korin alle ja radan ensimmäinen par korttiin.

Kuutosväylä on toinen pitkä, alamäkeen heitettävä väylä. Oikealla ruokkoista aluskasvillisuutta, lähinnä ylipitkää heinää ja vasemmalla metsää. Teebird lähti vähän turhan ylös mutta päätyi väylään, lyhyenä tosin. Lähäri korin alle ja par.
#6 - Mahdollisimman pitkälle mutta väylään. Vakaalla ja oikealta.
 Seiskaväylä on melko ahtaanomainen oikealle ylämäkeen kääntävä lyhyt väylä. Bansheella vaakaheitto vähän yläviistoon ja nätti feidi korin suuntaan. Putin sohelsin ja par tästä.
Tässä siis seiskan avaus...

...ja tässä se mokellettu putti

Kasi on väylänä todella mielenkiintoinen. Suora väylä, missä lopussa maavallia edessä ja kori käytännössä alamäessä sen takana. Griplockilla oikealle maavallin liepeille, neppi alle ja par.

Ysiväylällä on melkoinen korkeusero. Oikealla metsää ja vasemmalla pöpelikköä - itse väylällä on kyllä leveyttä. Tästä piti lähteä yrittämään PD:llä kovaa ja vaakaa reilusti vasemmalta, mutta ei taas mennyt ihan niin kuin piti. Heitto lähti ylös ja ylämäkeen puhaltava tuuli nappasi sitä vielä ylemmäs. Kiekosta loppui menohalu ja pitkä feidi oikealle metsän reunaan. Jatkoa hain pitkällä antsakurotuksella S-FD:llä, mutta taisi lähteä liian jyrkässä kulmassa, kun lopulta päädyin samaan metsään takaisin. Lähäri vajaa, neppi korin alle ja toinen tupla korttiin.Lopputulos siis muhkea +5. Päällimmäinen tunne viimeisellä korilla oli äärimmäinen turhautuminen. Myöhemmin tosin lähinnä naurattaa tuo oma reaktio, mutta harvemmin sitä tulee tuollaista tehtyä. Kai tuossa kulminoitui monta asiaa samaan; avauksen kanssa on ongelmia, putti ei tahdo luistaa, kroppa ei ole vielä tottunut staattiseen toimistotyöhön... Ja sitten tietysti se, että niska on viikon töissäolon jälkeen oireillut sitä samaa minkä luulin jo kesälomalla hävittäneeni. Eli se sama ralli jatkuu mikä touko-kesäkuussa alkoi. Onneksi huomenna on työterveyshuollossa vastaanotto.

Two weeks since the end of my summer vacation and two separate sessions of throwing. First one was with Heikki in Myllymäki and the other was on last Saturday at Mikonpuisto DGP in Imatra. So, now all the "neighborhood" courses are thrown at least for once!

The round itself didn't go so well. Birdie at #1 was good, and I managed to get solid pars on four of the holes but ended up getting two bogies and two double bogeys. Mistakes, overtrying... I don't know. In the end I took +5 and was a bit frustrated. Mainly because the neck pain I was experiencing before. Happy happy fun fun indeed.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti