26.8.2014

Parasta mahdollista fribaseuraa

Myö käydään aika usein perheen kesken frisbeegolfaamassa. Useinmiten homma kulkee niin, että vaimo ja tyttö ottavat keikan ihan ulkoilun ja (loistavan) seuran kannalta ja iskä saa heittää ja suorittaa. Passaa miulle, perheretket (fribailuineen tai ilman) ovat kyllä parasta mahdollista ajanvietettä mitä äkkiseltään tulee mieleen. Ei sillä, työ- ja kaveriporukalla fribailu on myös hauskaa, mutta kokonaan eri tavalla. Yksinkään heittelyssä ei ole mitään vikaa, mutta kyllä sitä seuraa yleensä kaipaa mukaan.

Blogiteksteistä erottaa todella hyvin milloin vaimo ja tyttö ovat olleet radalla mukana, koska näiltä reissuilta yleensä tulee paljon valokuvia mukaan.On jännä nähdä omaa suorittamista ja etenkin sitä kuuluisaa tupeltamista jonkun muun silmin. Eikä se tetenkään haittaa, että blogiteksteissä on välillä kuviakin. Jotenkin sitä yksinään kulkiessakin on mukamas aina niin kiire ettei kerkeä ottaa kuvia.

Vaikka vaimoni ei ole pahemmin itse fribailusta innostunut, järjestää hän aina välillä yllätyksiä lajiin liittyen. Kun esimerkiksi kävimme Frisbeepointissa uutta laukkua metsästämässä, hän onnistui vielä jollain verukkeella puörähtämään kaupassa vielä uudemman kerran hakemassa miulle jo aiemmissakin postauksissa näkyneen Fade Gear:n pinkin pyyhkeen (koska se on vaan niin fabulous) ja Axiom Icon Cookie -minin. Ja kun viikko sitten vietimme puuhääpäivää (on muuten 5-vuotishääpäivä), sain tällaisen kortin:

Kiekko on vielä valkkaamatta, mutta eiköhän sitä viikon sisällä joku lätty lähde tilaukseen. Olen vähän mietiskellyt C-FD:tä tuohon omaan väylädraiverisarjaan jatkoksi. Tai sitten MVP:n Inertiaa... en tiedä, kattellaan.

Joka tapauksessa, vaikka vaimoa ei fribaaminen innosta läheskään samoissa määrin kuin miua niin on kuitenkin mukava että kotijoukoilta saa tukea lajiin, oli se sitten seuran, kuvaamisen tai yllätysten muodossa. KIITOS!

My family is the best possible company while on the course. Even though my wife doesn't really share my enthusiasm about disc golf, she shows endless support for me. She (and our daugher) accompanies me on the course and photographs my progress. She gives me all kinds of surprises in the theme of the sport, as seen in the pictures. When we were celebrating our 5th wedding anniversary (wood-theme), she gave me a card which had - alongside trip to forestry museum - a free disc (for practise, so that the trees wouldn't get hit so much).

It's nice to get support from the home troops, wheter it's in the form of company, pictures or surprises. THANK YOU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti