2.4.2014

Ota kalenteri käteen ja kato! Se on kesä melkein ovensuussa!

Tulevalle kesäkaudelle on latautunut huimat odotukset frisbeegolfin suhteen. Koska lajiin hurahtaminen kävi vasta syksyllä, jäi talven katkaisema kausi oikeastaan vähän kesken. Päivien valoisat tunnit kuluivat töissä eikä viikonloppuisinkaan okein jaksanut tai viitsinyt lähteä radalle. Nyt sitä ei meinaa pysyä housuissaan kun kelit yllättäen lämpenevät ja ne hassut kerrat mitä kentällä tai radalla on päässyt pyörähtämään kertovat melko suoraan, että takapakkia talvikuukausina ei ole tullut. Pituutta on lisää, tekniikka on parempi ja pelisilmä täysin erilainen. Tästä kesästä haluan ottaa niin paljon irti kuin suinkin vain on mahdollista. Sen varalta on jo joitain suunnitelmia tehty.


Muutaman viikon päästä aloitetaan työkavereiden kanssa eräänlainen frisbeegolfpäivä-projekti. Käytännössä siis tarkoittaa sitä, että keskiviikko-torstai -akselille sovitaan alustavasti tilaa frisbeegolfille porukalla, kentällä tai radalla. Tällainen järjestely helpottaa ainakin oman arjen pyörittämistä, jossa suunnitelmat koskettavat aina vähintään kolmea ihmistä. Vakinaistettu viikottainen ohjelma on niin sanotusti odotettavissa ja siihen on helppo varautua.

Juhannuksen alla lähdetään lukiokaverin kanssa Etelä-Suomen kierrokselle. Vaimo ja tyttö lähtevät edeltä käsin suorempaa linjaa anopille Hämeeseen ja myö kaverin kanssa ajellaan perässä ratoja kierrellen. Lähtö on näillä näkyvin Haminasta, toinen paikka on Loviisa. Mukkulan kautta mennään ja Ykslammi DGP Hausjärvellä  olisi päätepysäkki ensimmäiselle päivälle. Välissä on paljon tyhjää, onko ehdotuksia? Seuraavana päivänä heitettäneen jonkinlainen lenkki Hausjärveltä etelään. Hyvinkää, Tali, Vihti...muita? Kolmantena päivänä heitetään kipugeelit hartioihin ja itkua tihrustaen rullaillaan kotio toipumaan. Anoppilassa käydessä tulee varmaan kierrettyä muutenkin jokunen kerta Ykslammin rataa, lisäksi Janakkalan radat olisi tarkoitus kokeilla. Miksei myös Hyvinkää...?

Loppulauseena täytyy muuten arvostaa www.frisbeegolfradat.fi -sivuston karttaan, joka näyttää Suomen radat Googlen kartan päällä!

I've built some huge expectations regarding the upcomin DG season. Last season ended up being quite short and during winter it's kind of "meh" feeling towards going outside to play. It's cold and dark. Now that the summer is crawling closer it's time to list the plans.

Me and my workmates are arranging a weekly session of DG. It's more manageable to have solid day of the week agreed to be consumed with DG, especially for me whose plans always have at least two other people involved. Easier to prepare for, no surprises. Also, me and my old friend are planning summer DG tour in Southern Finland that will take few days.

Let's see how it goes!

2 kommenttia:

  1. Löytyykö kalenterista tyhjää lauantaina 3.5? Silloin liikahtaa ryhmä Jäsen-M (allekirjoittanut), Jäsen-A ja Jäsen-T Hyvinkään ja Lahden radoille. Todennäköisesti kierros molemmissa ja välissä ruokatauko. Jos et tunnistanut porukkaa, Herra H voi jakaa lisäinfoa.

    Täytyy nähdä omin silmin, kuinka ikihongan kolisuttaja kolisuttaa Hyvinkääläistä mäntyä ja Lahtelaista OB-tolppaa. Haastan samalla lyömään, mun ekan oikean kauden pohjatuloksen Mukkualssa.

    Dixi et animam levavi
    Jäsen-M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alustava jees, hyvin sattuu tuo vapun tienoo. Jos ei muuta niin ainakin tuon Mukkulan haasteen otan vastaan.

      Palailen astioille FB:ssä.

      Aliquando insanire iucundum est

      Poista