2.5.2017

Linnoitus Open 2017 ratakartta julki

Teenpä vain tällaisen pikapostauksen Linnoitus Openiin liittyen.

Ratakartta ja väyläkuvaukset on julkaistu kisan omalle kotisivulle http://wdg.fi/wp/linnoitus-open-2017/ .Kelailin kuvat läpi, ja rata on väyläkuvauksia tillottaen 1:1 kopio viime vuotisesta. Eli - jos väyläkuvauksen lisäksi kaipaa valokuvia, niin kannattaa suunnata miun viime vuotiseen postaukseen. Sellainen muutos on ohi ajaessa osunut silmään, että väylä 6 on raivattu aluskasvilisuuden osalta, eikä väylän ulkopuolelle eksyminen ole ihan niin paha juttu.

Sääennuste näyttää kolmesta viiteen astetta lämmintä ja napakkaa pohjoistuulta, eli viime vuotinen lähes hellepelailu taitaa jäädä vain haaveeksi. Pipoa päähän ja rukkasia käteen!


Sikäli mikäli aamusta asti on Linnoituksessa ihmisiä, voi kadunvarsiparkit olla harvassa. Yksi hyvä parkkipaikka löytyy Satamatieltä Satamatorin ja Hiekkalinnan välistä. Osa parkkipaikasta on tosin vielä käytössä veneiden talvisäilytyspaikkana, mutta lähimpänä satamaa olevat "loossit" oli kyllä ainakin eilen tyhjillään. Ulkopaikkakuntalaisethan toki sitten käyvät lähtiessään myös satamatorilta hakemassa Lappeenrantalaiset vedyt eli täytetyt lihapiirakat. Kojuja on satamatorilla useita. Täytteiden kanssa ei voi mennä väärin, mutta savukinkku kaikilla mausteilla on se oikea ;)

Nähdään lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti