15.5.2016

Huh hellettä - Linnoitus Open 2016

Linnoitus open tuli ja meni jo reipas viikko sitten, mutta jostain syystä ei olekaan paljoa konetta ehtinyt avaamaan. On ne puutarhahommelit koukuttavia...Sääennuste ei lauantaille 7. toukokuuta lupaillut oikeastaan mitään muuta kuin tyyntä, kirkasta ja lämmintä. Ja ennuste piti - palaneita niskoja ja pohkeita näkyi illansuussa sen verran että pahaa teki.

Ehdin perjantai-iltana käydä heittämässä osan väylistä, ja lauantaina ennen pelaajakokousta ehdin käydä kaikki mieltä askarruttavat väylät läpi. Hyvillä fiiliksillä kokouksen kautta väylälle 7. Edellisen illan kanssatreenaaja löytyikin yllättäen samasta porukasta! Vielä kun sattui niin, että vaimo ja tyttö pääsivät viittä minuuttia ennen kierroksen alkua toivottamaan onnea, niin miun kisadebyytti saikin ihan mukavan startin (suosittelen ottamaan miun aiemman väyläpostauksen auki)...Pirkkuputti alarautaan!

 No mutta, parillakin oli ihan hyvä aloittaa, ja vain aavistuksen tutisevin polvin napsin kolmelta seuraavalta väylältä bogit. väylät 8-10 tuntuivat olevan miulle vaikeita muutenkin. Avaus näytteli kriittistä rooia bogiintumisissa, kun jotenkin pääsivät liian usein karkaamaan ylös, aikaiseen feidiin ja epätoivoisiin pelastautumisiin. Loput takaysistä menikin mallikkaasti paria napsiessa, joskin 13:n alamäkitinttaisulla sain basic Jokerilla viivasuoran linjan johonkin 7 metriin ja vielä pirkkuputinkin sisään! Loput 18:een asti menikin joko kehnon draivin tai putin siivittäminä paria pelatessa.

Etuysille siirryttäessä sain toisen onnistumisen, kun jälleen basic Jokeri päätyi juurikin sillä halutulla forelinjalla aavistuksen riskaabelille alamäkiputille. Luotto oli kohdallaan ja palkinto pois - 18:n mokellettu alarautaputti saatiin kuitattua. Muuten mentiin hyvällä peruspar-suorittamisella, joskin rystylähäri kolmosella ja taivasavaus kutosella johtivat bogeihin.Kokonaistulos +3 ja sijoitus 38/60. Sijoitukset olivat etenkin porukan keskikastissa tiukassa, mutta miä oli tyytyväinen siihen, miten sain kuitenkin draiviongelmista huolimatta noinkin kovan tuloksen aikaiseksi. Kortin muutkin tulokset olivat +1,+2 ja +6 eli tasaista oli kortin sisälläkin. Ja sekös piti homman hauskana! Tsemppi oli aitoa ja kovaa ja heittäminen loppujen lopuksi todella rentoa. Sapuskaa naamaan ja toiselle kierrokselle. Tällä kertaa poolit oli jaettu ykköskierroksen tulosten mukaan, eli samoista lähtökuopista lähti koko kortti, väylänä 10, joka lämmittelyssä sujui, mutta ykköskierroksella otettiin nöyrästi bogia. 

Tällä kertaa mentiin ihan samoissa mokelluksissa, joskin nyt lähäri toimi paremmin ja sain pelastettua parin pois. 11:llä mokeltelin lähärista bogin, mutta 12:n foreavaus kantoi pirkkuputille asti. Takaysillä ei ihmeitä muutoin nähty, perusparia 17:n bogia lukuunottamatta. 

Etuysillä ykkösen avaus jäi nivusia venyttävälle antsaputille, joka veti sisun kaulaan ja lätkää turvallisesti korin alle. Pirkun nappasin sitten 2:lta, jossa Jokeri painui pariin metriin korin taakse. Kolmoselta ykköskierroksen toisintona bogi, ja vitosella heitin ekaa kertaa kisassa OB:lle. Sieltäkin lopulta bogi. Kutoselta hain parin, ja sitten tapahtui jotain.
 

En tiedä loppuiko höpö koneesta vai mitä kävi, mutta kevyt hysse vallin yli jäi ihan liian löysäksi ja päätyi jonain 40-metrisenä (onneksi vallin päälisen kautta) OB:lle! Radan helpoimmalta väylältä bogia korttiin... Seuraavalla väylällä yritin kompensoida edelliskierroksen kippaamista heittämällä vakaampaa Laseria, joka lähti korkeuksiin ja jälleen OB:lle. Vallin päältä jäi heitettävää, ja harmistuksissani heitin pitkäksi. Kisan ainoa tuplabogi oli tosiasia. Viimeisellä väylällä avauksen linja kohti doglegiä oli täydellinen, joskin pari hassua metriä liian lyhyt. Bogiin päättyi lopulta sekin. Neljä plussaa kolmelta viimeiseltä väylältä lopputuloksen ollessa +6. Loppukortti heitti +3,+3 ja +6 eli sinällään oli mukavaa ja tasaista.Kokonaistulos kahdelta kierrokselta siis +9, jolla irtosiloppujen lopuksi 47. sija. Olisihan tuo heittäminen paremminkin voinut sujua, mutta ei tuohon lopulta voi kuin tyytyväinen olla. Jaksoin heittää ilman suurempia ongelmia päivän mittaiset kisat ja itseni haastamisen lisäksi tarjosin haastetta omille korteilleni. Tutustuin uusiin ihmisiin ja hauskaa oli... Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti