25.4.2016

Tuplabogey Tour 2016 Pre-Qualifier Trilogy Extravaganza - Mikkeli Edition

Siinäpä teille otsikkoa pureskeltavaksi, hähää. 

Käytiin siis eilen sunnuntaina Teron kanssa Mikkelissä. Ennakkotunnustelut MiFGin Facebook-sivuille ounastelivat kello 12 aikoihin viikkokisojen alkua ja säätiedotus selkeää. Viikkokisahaistelu piti paikkaansa mutta ajoittain tuli räntää.

Aamu alkoi kahdeksan maissa Teron autoon hyppäämisen muodossa, ja 9:30 olimme Siekkilän radalla (Mikkelin frisbeegolfrata on siis se "oikea"...vanha, emmiätiiä enää... nimi) ja kahden kierroksen heittäminen ennen viikkokisojen alkua vaikutti ihan jopa mahdollisuudelta. Viikkokisapooleja nähtiinkin vasta parilla viimeisellä väylällä kierroksella numero kaksi, jonka jälkeen olikin kelvollinen aika siirtyä Kaihun frisbeegolfradalle. Ei meitä viikkokisoihin Mikkelissä saa, herranjestas. Yrittivät kyllä.

Siekkilän kahteen kertaan kiertäminen palveli reissun alkuperäistä ja jalompaa tarkoitusta hyvin, onhan Terolla edessä Opiskelijoiden SM-kisat parin viikon päästä juuri kyseisellä radalla. Miä olin kirittämässä. Ja epävirallisemmin - viime kesän Tuplabogey Tourin tavoin, ajovuoroa oli jaossa. Lämmittely suoritettiin mulliganien muodossa ekan kierroksen alussa ja siitä eteenpäin mentiinkin ihan oikeiden sääntöjen puitteissa. Molemmilla kierroksilla miulla oli alussa johto, mutta jossain kohtaa kierrosta Tero tuli rinnalle ja ohi. Ekalla kierroksella tosin vasta viimeisellä väylällä, kun miä paukutin bogin ja Tero sai jonkin ihme suonenvedon tiipaikalla ja parkkeerasi kiekon korin alle...

Ihan kelvollista suorittamista molemmilta, joskin miun osalta tötöilyä tuli kolmosella (kaksi kertaa OB -jahuu!) ja neljällätoista (Avaus pöpelikköön ja vielä kehnompi rolleriksi höpö-OB siitä). Heitto kulki ok, ja yllä mainittujen triplojen lisäksi OB:lla taidettiin olla vain kerran. Neljä pirkkua mieheen, ja kaksi niistä molemmille lämmittää kyllä mieltä.

Toinen kierros lähti myös hyvin käyntiin, kun onnistuin nappaamaan heti ykkösväylältä pirkun. Loppua kohden tuli otettuja liikaa riskejä avauksien kanssa, ja loppujen lopuksi toinen kierros jäi heittoa heikommaksi ensimmäistä. Tuplabogeja vitoselta (ilkeä puuskippi mörriin), kahdeltatoista (rollia korikummusta) ja viimeiseltä (lussu avaus OB:lle). Pirkkujakin tuli kolme miulle. Teron peli oli tasaisempaa, yhden pirkun ja yhden tuplabogin +6.


Viisi heittoa jäljessä kahden kierroksen jälkeen. Hittolainen, Kaihulla pitäisi käydä ihme. (Spoiler: Ei käynyt)

Miulla ei ollut vielä ollut tilaisuutta päästä heittämään Kaihulla, ja mielenkiinnolla ruokatauon jälkeen ajeltiin parkkipaikalle. Korkeuserot olivat lievästi ilmaistuna reiluja, ja putteria kaivettiinkin alamäkiliidätyksiin useampaan otteeseen laukusta. Yläpantoihin osuttiin liian monta kertaa, mutta saareen taas ei, joten kaipa se tasaa ittensä...eiku. Seiskaväylällä tumpeloin oikein urakalla, kun en onnistunut leveäksi jääneen avauksen jälkeen osumaan puiden väleihin ja raavin kierroksen ainoan triplabogin. Pienen lohdutuksen tosin soi sitten seuraavan väylän ainoa pirkku. ja vaylän 11 uskalsin kuin uskalsinkin heittää veden yli! Loppujen lopuksi sain napsittua ensikierrokselta +11 -tuloksen, mutta jotenkin jäi tunne, että paremminkin tuolla vielä voisi mennä. Tero paukutteli urakalla tulosta tauluun ja nappasi +5-tuloksella 11 heiton eron ja repsikan paikan kesäkuulle.


Hieno päivä, hienot radat ja hyvää heittoseuraa! Tykkäsin kyllä Kaihusta, ja Siekkilä nyt on muuten vaan loistava paikka! Kuvia ei muistettu napsia - liekö sitten kiirettä pitänyt - mutta jos ette ole näihin ratoihin aiemmin tutustuneet, niin Youtubesta löytyy rataesittelyt molemmista ihan radan nimellä. Katsokaa ja laittakaa reissua suunnitteille.

Tälleen sivujuttuna, kokeiltiin tuon reissun puitteissa Skoorinin käyttöä tuloskirjaukseen, ja oikein näppärästi sujui touhuilu. Ensi alkuun sai vähän opetella, että mistäs tätä nyt ajetaan ja missä on mitäkin, mutta kunhan käyttöliittymä selkiytyi käyttäjälle niin eipä tuossa mitään, saattaa olla että jatkossakin tulee kaivettua tämä esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti