5.12.2014

Ylitsepääsemättömyyskausi

Ähh, miä en tykkää kun on pimeetä. Tai märkää. Tai lunta.


On vähän tyhjä olo, kun fribailu on tipahtanut oikeastaan kokonaan pois ohjelmasta. ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Viikolla on jo pimeää kun hiippailen töistä kotiin eikä viikonloppuisinkaan oikein ole nyt saanut aikaiseksi. Tai sitten maassa on lunta. Jotenkin sitä vain toivoisi että talvesta tulisi samanlainen kuin viime vuodesta.

Fribailu on jäänyt sivummalle oikeastaan kautta linjan; foorumilla käyn ajoittain selaamassa threadit läpi ja blogeja tulee silloin tällöin tilloteltua mutta siinäpä se. Instagramissa sentään näkyy friba isommin.  Jännä verrata oman ja vaimon instagramin sisältöä.


Sain miä sentään viimein käytyä Ravikankaan radalla Joutsenossa. Aiemmin heitin 14 väylää huonolla tuloksella pimeyttä vastaan mutta nyt lähdettiin jo aamusta liikenteeseen ja sain käytyä kaikki 18 väylää läpi. Rata varmistui olevan juuri sellainen kuin aiemmin sen sanoin olevan. Ahdas ja vaikea. Asiaa tietysti ei helpottanut maahan satanut ja kiinni jäätynyt lumi, mutta luontoäitiä vastaan on paha valittaa. Eipähän ketjut kilisseet niin kovaa, kun en yhtään puttia, mitä koriin realistisesti yritin, missannut!

Tuloskin oli huomattavasti parempi kuin edellinen hermoja raastava hajotus. Tällä kertaa heitin rehellisesti par-tuloksiakin ja 18 väylän jälkeen kortissa kökötti melko yllättävä +16. Ei paha, ei paha lainkaan. Ne par-4 -väylät sen sijaan... ne on pahoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti