25.7.2016

Henäkuun helteitä

On ollut meinaan kelit! Miun työnkuva on sellainen, että loman pitäminen heinäkuussa ja kuukauden mittaisena on aika lailla normi - akateeminen maalilma on täysin kuollut silloin ja mikäpä sen parempaa kuin kesän parhaimpaan aikaan löhötä lomalla. Ja paiskoa tietty kiekkoa monen muun aktiviteetin ohessa.

Juu-u. Reissaamisen, Pokemonien keräämisen, puutarhassa pusailun ja liiallisen löhöilyn lisäksi on kiekkoakin lennätelty. Heinäkuun alussa tuli pyörähdettyä moikkaamassa Mattia kera kierroksella Hattula DGP:tä. 18-väyläinen hiekkakuoppa-metsärata oli armoton miun hikoilevien kämmenten ja edelleen lipsuvien kiekkojen (en kyllä tiedä mikä sen lipsun oikeasti aiheuttaa. Jokin sen lätyn irroittaa aina liian ajoissa ja vasemmalle) suhteen ja tulosta tuli. Hauska rata tosin! 

Samalla anoppilavierailulla tuli käytyä tietenkin Ykslammilla heittämässä upea 18-väyläinen uskomattoman upeassa (joskin tuulisessa) kelissä ja sheivailtua kokonaista 9 heittoa ennätyksestä pois. Pirkkuja ei +5:een mahtunut kuin yksi, mutta eipä tuolla bogeja pahempia ollut toisessa päässäkään.

Viime viikolla tajusin, ettei muutamaan viikkoon ole kiekot käsissä olleetkaan ja kävin Myllymäellä totuttelemassa. Lipsahtelujen pelossa heittelin tulostatekevät 10- ja 11-väylät hitaammilla kiekoilla, ja jotenkin sitä paria sai revittyä. 12- ja 13-väylien pirkut saivat hymyilemään, ja siinä vaiheessa kun 15:ltäkin sain revittyä parin ja 17 tiillä tulos oli vain +2, oli suupielet korvissa - voisin ottaa kahdelle viimeiselle väylälle tuplabogit ja silti tekisin uuden ennätyksen.

17:n avasin pitkälle omalla mittapuulla, mutta puukujan taakse. Foreantsan sain kummun juurelle mutta parputti kolahti alarautoihin. +3. 18:n avaus tuuleen varovasti Jokerilla, tarkoitus oli päästä väylälle, ei OB:lle. Jokeri käänsi kriittisesti yli ja vasemmalta puiden seasta oli vaikea jatkaa. Foreantsa oli sillä hilkulla ettei surahtanut portista sisään. Pahasti näytti bogilta ja +4:ltä, mutta jollain ilveellä pitkä roikkoputti löysi itsensä korista. +3 ja neljä heittoa ennätyksestä pois!

Lauantaina ei Virojoen radalla mennyt sitten yhtään niin hyvin... :P KröhPlusKymmenenKröh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti