5.9.2017

13. kesäkuuta vuonna 2017...

...oli muuten juurikin se päivä, jolloin julkaisin edellisen kerran jotain tässä blogissa. Melkoisen paljon on päässyt tapahtumaan fribailunkin parissa, mutta jotenkin intoa, aikaa saati ideaa kirjoitteluun ei ole varsinaisesti ollut. Tekosyitä sen sijaan enemmän. Noh, koetan tässä niputella ajatuksia kasaan kesän osalta ja harpata takaisin nykyhetkeen. Ehkä sitä taas innostuu kirjoittelemaankin.


Triplabogey Tour 2017 oli jälleen kerran suksee. Teron kanssa on mukava heittää - molemmilla on sellainen rennonpuoleinen kisavietti päällä koko ajan, ja naljailu vaihtuu luontevasti tsemppiin jos tarvitaan. Ykslammi - Kylmäkoski - Hunnari - Tammela - Kiipula - Loppi - Karkkila - Kaatis - Nummelanharju. Tero vei loppujen lopuksi 25 heitolla yhden radan päättyessä miun eduksi ja kahden tasan. "Legendaarisemmat" radat eli Kylmis, Karkkila ja Kaatis nyt olivat silkkaa herkkua, mutta puskista nousi myös Hunnari varsin loistavana ratana - unohtamatta tietenkään Tammelan puistoväyliä. Ensi kerralla Suomenlahden rantoja? Perhaps.


Myllymäkeen ehdin työstää tällekin kesälle uuden ennätyksen (+1 - putti nollille meni ohi, grrr), ja enää ei kyseiselle ennätykselle varsinaisesti tapahdukaan ihmeempiä, kun radan väylät 1-4 ja ehkä myös 7 painuvat unholaan ja korvataan uusilla jossain vaiheessa. Samoihin lukemiin sain pelattua myös Lappeenrannan uuden Huhtiniemen radan, joskin samalla kierroksella hukkasin jo kakkosväylällä alivakaamman Titanin... Menin sitten ja hankin uusia kiekkoja kaksin kappalein tilalle, eikös se näin pidäkin mennä...?


Huhtarin rata on suurimmaksi osaksi avoimemmassa maastossa kuin muut "isot" paikalliset radat. Alkupuolella isoa roolia näyttelee Huhtarin laskettelurinne, ja loppupuolella pyöritään kangasmetsässä ja pururadalla. Melkoinen haloo radasta nousi paikallisella mielipidekirjoituspalstalla, mutta omien huomioideni mukaan natiivit ja fribaajat ovat sopineet varsin hyvin huhtarin pusikoihin rymyämään.

Mutta, heittäminen on kivaa ja (alku)illat ovat vielä valoisia! Entinen työkaveri Tuomas on ollut muutamaan otteeseen Heikin ohella taistelijaparina, ja ainakaan ei ole jutun puute vaivannut viskomisen ohessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti