22.3.2015

Kauden avaus

Tänään oli omalla tavallaan merkityksellinen päivä. Sain retuutettua osan kiekoista ja itseni ensimmäistä kertaa radalle. Ja samalla muuten kentälle.

Alunperin mielessä kävi lähteä Willimiehen disc golfin viikkokisoihin Myllymäkeen, mutta ajattelin sitten käydä heräilemästä talvihorroksesta yksikseen. Jälkeenpäin ajateltuna oli ehkä fiksua, mutta ajatus viikkokisoista kaudenavauksessa jätti kyllä sellaisen mielenkiintoisen kutinan.

Noh, eipä ne aikataulutukset olisi sattuneet muutenkaan.

Mukaan aamusella takertui lähinnä putteri- ja midariosastoa, koska kohteena olleella Sammonlahden radalla draivereiden käyttö on kielletty. Ennen ykköstiitä pyörähdin heittelemässä muovista omaisuuttani Sammonlahden tekonurmikentällä, joka oli jo päässyt sulamaan. Olihan se huikea tunne kun sai vajaan neljän kuukauden paussin jälkeen paiskata lätyn ilmaan. Kroppa ja lätty eivät ehkä olleet samaa mieltä, mutta korvien välissä teki namia. Tällä kertaa löytyi aineksia pitää tulevan kauden draivit matalempina - yritin tietoiseti jättää taaksevetoa myöhemmäksi, jotta heittokäsi ei jäisi tavallaan laahaamaan taakse ja vetämään asentoa takapainoiseksi. Tuntui toimivan, saa nähdä mitä tapahtuu kun saa draiverit käteen.

Sen kummemmin pituuksia mittailematta siirryin Sammonlahden radan ykköstiille ja kävin pari kierrosta rataa läpi ennen ruoka-aikaa ja kotio painumista. Ensimmäinen kierros meni melko puhtaasti ruosteita rapistellessa tulokseen +6. Sai vähän opetella taas että mitens sitä taas heitettiinkään väylää pitkin. Toinen menikin sitten huomattavasti enemmän viime syksyn merkeissä - 7 väylää par-tulokseen, yksi pirkku ja yksi neloisbogey ( Neljäs väylä: avaus oikealle puuhun ja pusikkoon - antsaksi yritetty jatkoheitto flättinä mandon väärältä puolelta ja sitä rataa... ). 

Hyvä fiilis jäi kuitenkin. Radalla ei silleen tullut himmailtua, vaan mentiin sillä samalla yrityksellä kuin viime vuonna. Tottakai bogeyt korpeaa, mutta toisaalta sen ymmärtää että jos yrittää neljän kuukauden hiljaiselon jälkeen lähteä samoista asetelmista niin takkiinhan siinä tulee.

Noh, ens viikolla uudet kujeet: mennäkkö draiverikylmiltään viikkokisoihin vai mitäs? ;)

Pahoittelut kuvien puutteesta - ei vaan ollut äly päällä radalla ottaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti